Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 aircross 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk kan doen:

De standaard software in de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk ecu van uw Citroën C3 Aircross is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën C3 Aircross veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw Citroën
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw Citroën

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Citroën C3 Aircrosschiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 130pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.