Citroën C3 1.6 VTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.6 vti 120pk

Stage 1 Citroën C3 1.6 VTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 135pk +12.5%
Koppel 156nm 180nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën C3 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Citroën C3 tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Citroën C3 meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk​

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C3 1.6 VTi 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C3 1.6 VTi 120pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C3 1.6 VTi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C3 1.6 VTi 120pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk kan doen:

Verschillende vormen Citroën C3 1.6 VTi 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C3 1.6 VTi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Citroën C3 1.6 VTi 120pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Citroën C3 1.6 VTi 120pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën C3 1.6 VTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën C3 1.6 VTi 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën C3 1.6 VTi 120pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën C3 1.6 VTi 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C3 1.6 VTi 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C3 1.6 VTi 120pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 1.6 VTi 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.