Citroën C3 1.4i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.4i 75pk

Stage 1 Citroën C3 1.4i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 83pk +10.7%
Koppel 120nm 134nm +11.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C3 1.4i 75pk chiptunen?

De ecu van uw Citroën C3 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën C3 1.4i 75pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Citroën C3 1.4i 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 1.4i 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Citroën C3 1.4i 75pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Citroën C3 1.4i 75pk​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Citroën C3 1.4i 75pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën C3 1.4i 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C3 1.4i 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën C3 1.4i 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 1.4i 75pk waarborgen. Zonder uw Citroën C3 1.4i 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën C3 1.4i 75pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C3 1.4i 75pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën C3 1.4i 75pk tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C3 1.4i 75pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor uw Citroën C3 1.4i 75pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C3 1.4i 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C3 1.4i 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Citroën C3 1.4i 75pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C3 1.4i 75pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C3 1.4i 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Citroën C3 1.4i 75pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Citroën C3 1.4i 75pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C3 1.4i 75pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C3 1.4i 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C3 1.4i 75pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën C3 1.4i 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën dus even kwijt.