Citroën C3 1.4 VTI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.4 vti 95pk

Stage 1 Citroën C3 1.4 VTI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 135nm 150nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën C3 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Citroën C3 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk
 • Sneller optrekken uit uw Citroën
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C3 1.4 VTI 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Citroën C3 1.4 VTI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C3 1.4 VTI 95pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën C3 1.4 VTI 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën C3 1.4 VTI 95pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Citroën C3 1.4 VTI 95pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Citroën C3 1.4 VTI 95pk auto kan doen:

Methodes voor Citroën C3 1.4 VTI 95pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C3 1.4 VTI 95pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C3 1.4 VTI 95pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C3 1.4 VTI 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën C3 1.4 VTI 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Citroën C3 1.4 VTI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C3 1.4 VTI 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Citroën C3 1.4 VTI 95pk!

Chiptuning Citroën C3 1.4 VTI 95pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C3 1.4 VTI 95pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C3 1.4 VTI 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C3 1.4 VTI 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën C3 1.4 VTI 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Citroën C3 1.4 VTI 95pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 1.4 VTI 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.