Citroën C3 1.0 VTi 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.0 vti 68pk

Stage 1 Citroën C3 1.0 VTi 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 75pk +10.3%
Koppel 116nm 130nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C3 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 1.0 VTi 68pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Citroën C3 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën C3 1.0 VTi 68pk?​

Voor stage 1 chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën C3 1.0 VTi 68pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C3 1.0 VTi 68pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Citroën C3 1.0 VTi 68pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën auto
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën C3 1.0 VTi 68pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C3 1.0 VTi 68pk motor tuning:

Voor het Citroën C3 1.0 VTi 68pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën C3 1.0 VTi 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C3 1.0 VTi 68pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën C3 1.0 VTi 68pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C3 1.0 VTi 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën C3 1.0 VTi 68pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C3 1.0 VTi 68pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C3 1.0 VTi 68pk haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.0 VTi 68pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën C3 1.0 VTi 68pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën C3 1.0 VTi 68pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C3 1.0 VTi 68pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Peugeot ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.