Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c-crosser 2.2 hdif 156pk

Stage 1 Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 185pk +18.6%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Citroën C-Crosser heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer koppel uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C-Crosser 2.2 HDIF 156pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.