Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 vti 98pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 108pk +10.2%
Koppel 152nm 165nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën Berlingo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Berlingo een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Citroën Berlingo tunen. Je Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Citroën Berlingotuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 98pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.