Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 hdif 8v 112pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 260nm 300nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk?

De standaard software in de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Citroën Berlingo chip tunen. Je Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Citroën Berlingochiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 112pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volvo motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.