Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 hdi 16v 75pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 175nm 260nm +48.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën Berlingo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk gaat u merken dat uw Citroën Berlingo veel soepelder gaat door chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk. Je Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Citroën
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Citroën

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning.

Zo doen wij naast Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 75pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.