Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.5 bluehdi 130pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Citroën Berlingo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Citroën Berlingo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 130pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bentley ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.