Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler town & country 4.0 v8 250pk

Stage 1 Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 350nm 370nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chrysler Town & Country een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Chrysler auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk?​

Voor stage één chippen Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk
 • Exclusief gebruik van goede Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk.

Gespecialiseerde know-how over Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler Town & Country 4.0 V8 250pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Toyota tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.