Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler sebring 2.0 crd 140pk

Stage 1 Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk. Je Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk​
 • Beter geluid
 • Sportiever karakter uit uw Chrysler
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chrysler auto

Ontdek wat chip tuning voor uw Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk kan doen:

Methodes voor Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk!

Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Chrysler Sebring 2.0 CRD 140pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler en bent u uw Chrysler dus even kwijt.