Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chrysler grand voyager 2.8 crdi

Stage 1 Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Chrysler Grand Voyager is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Chrysler
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi kan doen:
 • De beste Chrysler Grand Voyagertuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chrysler auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi OBD chiptuning

OBD chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi.

Specialistische Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi.

Zo doen wij buiten chiptuning Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi ook diverse andere software modificaties voor Chrysler Grand Voyager 2.8 CRDi auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Chrysler chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chrysler auto.

Daarom is je Chrysler auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chrysler auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chrysler doen.