Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet uplander 3.9 v6 243pk

Stage 1 Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 243pk 265pk +9.1%
Koppel 325nm 360nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chevrolet Uplander tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Uplander veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk kan worden!

Methodes voor Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Uplander 3.9 V6 243pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jeep ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.