Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet tahoe 5.3 v8 295pk

Stage 1 Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 315pk +6.8%
Koppel 454nm 480nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk kan doen:

Het standaard programma in de Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Chevrolet Tahoe chip tunen. Je Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Chevrolet
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Chevrolet Tahoetuning files in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor uw Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk met meer performance, zonder dat je Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Tahoe 5.3 V8 295pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.