Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 6.2 v8 420pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 420pk 441pk +5%
Koppel 623nm 657nm +5.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Suburban chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk?​

Voor stage 1 tuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk OBD chiptuning

OBD tuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk chiptuning. Je Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Suburban 6.2 V8 420pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.