Chevrolet SS 6.2 V8 415pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet ss 6.2 v8 415pk

Stage 1 Chevrolet SS 6.2 V8 415pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 415pk 435pk +4.8%
Koppel 563nm 585nm +3.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Chevrolet SS chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Chevrolet SS 6.2 V8 415pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet SS 6.2 V8 415pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Chevrolet SS 6.2 V8 415pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet SS 6.2 V8 415pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet SS 6.2 V8 415pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet SS 6.2 V8 415pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Chevrolet SS 6.2 V8 415pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet SS 6.2 V8 415pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chevrolet SS 6.2 V8 415pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet SS 6.2 V8 415pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet SS 6.2 V8 415pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet SS 6.2 V8 415pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet SS 6.2 V8 415pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.