Chevrolet Spark 1.2i 81pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet spark 1.2i 81pk

Stage 1 Chevrolet Spark 1.2i 81pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 81pk 94pk +16%
Koppel 111nm 126nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Spark 1.2i 81pk?

De ecu software van uw Chevrolet Spark is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Chevrolet Spark met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Spark tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Spark 1.2i 81pk
 • Meer plezier uit uw Chevrolet Spark 1.2i 81pk​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Spark 1.2i 81pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Spark 1.2i 81pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Chevrolet Spark 1.2i 81pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Spark 1.2i 81pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Chevrolet Spark 1.2i 81pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Spark 1.2i 81pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Spark 1.2i 81pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chevrolet Spark 1.2i 81pk.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Spark 1.2i 81pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Chevrolet Spark 1.2i 81pk. Zonder de Chevrolet Spark 1.2i 81pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Spark 1.2i 81pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Chevrolet Spark 1.2i 81pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Spark 1.2i 81pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet Spark 1.2i 81pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Spark 1.2i 81pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Spark 1.2i 81pk ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Spark 1.2i 81pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.