Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 6.0 v8 300pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 488nm 510nm +4.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Silverado heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Chevrolet
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk chiptuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk haalt.

Deze vorm van Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Buick
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.