Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 5.3 v8 315pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 315pk 335pk +6.3%
Koppel 458nm 480nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk auto chiptunen?

De ecu van uw Chevrolet Silverado is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Silverado zult u merken dat uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk veel lekkerder rijdt door Chevrolet Silverado chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk
 • Meer PK’s uit uw Chevrolet
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk?​

Bij stage één chippen Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk

Ontdek wat auto chippen voor u Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk kan doen:

Methodes voor Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Chevrolet Silverado 5.3 V8 315pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chevrolet .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.