Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 4.8 v8 285pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 285pk 305pk +7%
Koppel 400nm 425nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Chevrolet Silverado veel lekkerder rijdt door chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw Chevrolet
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk. Zonder de Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Chevrolet Silverado 4.8 V8 285pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.