Chevrolet Orlando 2.0D 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Orlando 2.0D 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Orlando 2.0D 163pk?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Chevrolet Orlando tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Orlando veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Chevrolet Orlando 2.0D 163pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Chevrolet Orlando 2.0D 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Orlando 2.0D 163pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Orlando 2.0D 163pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Orlando 2.0D 163pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Orlando 2.0D 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Orlando 2.0D 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Orlando 2.0D 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Orlando 2.0D 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Orlando 2.0D 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Orlando 2.0D 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Orlando 2.0D 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Orlando 2.0D 163pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Chevrolet Orlando 2.0D 163pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Orlando 2.0D 163pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Orlando 2.0D 163pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Orlando 2.0D 163pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chevrolet Orlando 2.0D 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Orlando 2.0D 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Orlando 2.0D 163pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Bentley zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.