Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo ss 3.8 v6 200pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 305nm 330nm +8.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk?

De ecu van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Monte Carlo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 V6 200pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.