Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo ss 3.8 supercharged v6 240pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 280pk +16.7%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk?

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Monte Carlo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Monte Carlo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Chevrolet Monte Carlo veel lekkerder gaat door Chevrolet Monte Carlo tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk. Je Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Chevrolet Monte Carlo SS 3.8 Supercharged V6 240pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.