Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 3.9 v6 240pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 325nm 345nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Malibu is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Chevrolet
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk ook verscheidene andere software modificaties voor Chevrolet Malibu 3.9 V6 240pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Smart ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chevrolet .

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.