Chevrolet Malibu 2.2 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.2 145pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.2 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 165pk +13.8%
Koppel 210nm 230nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Malibu 2.2 145pk?

Het standaard programma in de Chevrolet Malibu 2.2 145pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Malibu tunen. Je Chevrolet Malibu zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Chevrolet Malibu 2.2 145pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Chevrolet Malibu 2.2 145pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Malibu 2.2 145pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Malibu 2.2 145pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Chevrolet Malibu 2.2 145pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Malibu 2.2 145pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Chevrolet Malibu 2.2 145pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet Malibu 2.2 145pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Malibu 2.2 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Malibu 2.2 145pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chevrolet Malibu 2.2 145pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Malibu 2.2 145pk aanpassen. Zonder de Chevrolet Malibu 2.2 145pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Malibu 2.2 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Chevrolet Malibu 2.2 145pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.2 145pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Chevrolet Malibu 2.2 145pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Malibu 2.2 145pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.2 145pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Malibu 2.2 145pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Malibu 2.2 145pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Malibu 2.2 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.