Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet lacetti 2.0 vcdi 121pk

Stage 1 Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 121pk 155pk +28.1%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk ecu van uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk. Je Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Chevrolet
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk
 • Gebruik van de beste Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk chiptuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Lacetti 2.0 VCDI 121pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw auto dus even kwijt.