Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet impala 3.9 v6 245pk

Stage 1 Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 265pk +8.2%
Koppel 240nm 265nm +10.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Impala is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Chevrolet Impala vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet motor tuning.

In een paar uur kan je Chevrolet Impala door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Impala 3.9 V6 245pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.