Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet impala 3.4 v6 180pk

Stage 1 Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 278nm 308nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Impala gaat u merken dat uw Chevrolet Impala veel soepelder gaat door Chevrolet Impala tunen. Je Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk
 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk wordt!

Methodes voor Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk auto.

Zo doen wij naast Chevrolet Impala 3.4 V6 180pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Chevrolet
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.