Chevrolet HHR 2.4i 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet hhr 2.4i 170pk

Stage 1 Chevrolet HHR 2.4i 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 180pk +5.9%
Koppel 222nm 237nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet HHR 2.4i 170pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet HHR vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk gaat u merken dat uw Chevrolet HHR veel lekkerder rijdt door Chevrolet HHR tunen. Je Chevrolet HHR zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Chevrolet
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet HHR 2.4i 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet HHR 2.4i 170pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet HHR 2.4i 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet HHR 2.4i 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet HHR 2.4i 170pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Chevrolet HHR 2.4i 170pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Chevrolet HHR 2.4i 170pk kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet HHR 2.4i 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet HHR 2.4i 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet HHR 2.4i 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet HHR 2.4i 170pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet HHR 2.4i 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet HHR 2.4i 170pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Chevrolet HHR 2.4i 170pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Chevrolet HHR 2.4i 170pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet HHR 2.4i 170pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet HHR 2.4i 170pk. Je Chevrolet HHR 2.4i 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet HHR 2.4i 170pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet HHR 2.4i 170pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet HHR 2.4i 170pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet HHR 2.4i 170pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.