Chevrolet Express 5.3 V8 290pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet express 5.3 v8 290pk

Stage 1 Chevrolet Express 5.3 V8 290pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 290pk 310pk +6.9%
Koppel 441nm 465nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Chevrolet Express 5.3 V8 290pk ecu van uw Chevrolet Express is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Express kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk zult u merken dat uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk veel soepelder gaat door chip tuning Chevrolet Express 5.3 V8 290pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Express 5.3 V8 290pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Express 5.3 V8 290pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Express 5.3 V8 290pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet auto
 • Goede Chevrolet Expresstuning files in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Express 5.3 V8 290pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Express 5.3 V8 290pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Express 5.3 V8 290pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Express 5.3 V8 290pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Express 5.3 V8 290pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Express 5.3 V8 290pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Chevrolet Express 5.3 V8 290pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Chevrolet Express 5.3 V8 290pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Express 5.3 V8 290pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Express 5.3 V8 290pk chiptuning. Je Chevrolet Express 5.3 V8 290pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Express 5.3 V8 290pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Express 5.3 V8 290pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Express 5.3 V8 290pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.