Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet equinox 3.4 v6 185pk

Stage 1 Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 205pk +10.8%
Koppel 280nm 305nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Equinox chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Chevrolet
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Chevrolet Equinoxchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Equinox 3.4 V6 185pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.