Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet epica 2.0 vcdi 150pk

Stage 1 Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Epica is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Chevrolet Epica meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Epica 2.0 VCDI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.