Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 1.4 turbo 155pk

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 180pk +16.1%
Koppel 240nm 270nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Cruze is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenChevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • De beste Chevrolet Cruzechiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 155pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.