Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 153pk 180pk +17.6%
Koppel 240nm 270nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Cruze heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cruze 1.4 Turbo 153pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Chevrolet .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw auto dus even kwijt.