Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 190pk +9.8%
Koppel 221nm 240nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk chiptunen?

De ecu van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Cobalt kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Cobalt veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Chevrolet
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk?​

Voor stage 1 chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Chevrolet Cobaltchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk aanpassen. Zonder de Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Cobalt SS 2.4i 173pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Dacia ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.