Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cobalt ss 2.0 supercharged 205pk

Stage 1 Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 240pk +17.1%
Koppel 271nm 305nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Cobalt is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Cobalt kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Chevrolet Cobalt chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Chevrolet Cobalt meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Chevrolet Cobaltchiptuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk wordt!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.0 Supercharged 205pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.