Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet captiva 3.2 v6 230pk

Stage 1 Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 245pk +6.5%
Koppel 297nm 320nm +7.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Captiva kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Captiva heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Chevrolet Captiva chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Captiva meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Captiva 3.2 V6 230pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.