Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet captiva 2.0 vcdi 127pk

Stage 1 Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 127pk 185pk +45.7%
Koppel 295nm 400nm +35.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Chevrolet Captiva een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk. Je Chevrolet Captiva zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw Chevrolet
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Chevrolet Captivatuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk ook diverse andere software aanpassingen voor Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet auto.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.