Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet camaro 6.2 v8 432pk

Stage 1 Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 432pk 450pk +4.2%
Koppel 569nm 600nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Chevrolet Camaro is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk auto.

Zo doen wij buiten Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Chevrolet Camaro 6.2 V8 432pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.