Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet camaro 5.7 v8 305pk

Stage 1 Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 454nm 480nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Camaro is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk aanpassen. Zonder de Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Camaro 5.7 V8 305pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Honda ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw auto dus even kwijt.