Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet aveo / sonic 1.2i 16v 86pk

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 95pk +10.5%
Koppel 115nm 130nm +13%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Chevrolet Aveo / Sonic kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Chevrolet Aveo / Sonic veel lekkerder rijdt door chip tuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van de beste Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk. Met deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk.

Diepgaande kennis over Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk ook diverse andere software aanpassingen voor Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 86pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.