Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet aveo / sonic 1.2i 16v 84pk

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 93pk +10.7%
Koppel 114nm 129nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Aveo / Sonic is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Chevrolet
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk.

De chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk. Zonder de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.2i 16v 84pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chevrolet .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.