Cadillac Seville 4.6 STS 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac seville 4.6 sts 305pk

Stage 1 Cadillac Seville 4.6 STS 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 400nm 420nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Cadillac Seville 4.6 STS 305pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Cadillac Seville vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Cadillac Seville 4.6 STS 305pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Cadillac Seville 4.6 STS 305pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Cadillac Seville 4.6 STS 305pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Cadillac Seville 4.6 STS 305pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Cadillac Seville 4.6 STS 305pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Cadillac Seville 4.6 STS 305pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Cadillac Seville 4.6 STS 305pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Cadillac Seville 4.6 STS 305pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Cadillac Seville 4.6 STS 305pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Cadillac Seville 4.6 STS 305pk. Via deze methode hoef je zelfs de Cadillac Seville 4.6 STS 305pk ECU niet te ontmantelen.

Je Cadillac Seville 4.6 STS 305pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Cadillac Seville 4.6 STS 305pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Cadillac Seville 4.6 STS 305pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Cadillac Seville 4.6 STS 305pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Cadillac Seville 4.6 STS 305pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Cadillac Seville 4.6 STS 305pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.