Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Cadillac cts 2.0 turbo 272pk

Stage 1 Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 272pk 300pk +10.3%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Cadillac ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw Cadillac
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk

Ontdek wat auto chippen voor uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk auto kan doen:

Verschillende vormen Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk OBD chiptuning

OBD tuning Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Cadillac CTS 2.0 Turbo 272pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Cadillac auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.