Buick Regal 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick regal 2.0 turbo 220pk

Stage 1 Buick Regal 2.0 Turbo 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 255pk +15.9%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Buick Regal 2.0 Turbo 220pk chiptunen?

De ecu van uw Buick Regal is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto chip tuning.

Door het chippen van uw Buick auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Buick Regal tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw Buick
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk
 • Meer plezier uit uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk​

Hoe gaat dat precies, chippenBuick Regal 2.0 Turbo 220pk?​

Voor stage één chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Regal 2.0 Turbo 220pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Buick Regal 2.0 Turbo 220pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Buick Regal 2.0 Turbo 220pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Buick Regal 2.0 Turbo 220pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Buick Regal 2.0 Turbo 220pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Buick Regal 2.0 Turbo 220pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Buick Regal 2.0 Turbo 220pk kan doen:

Methodes voor Buick Regal 2.0 Turbo 220pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Regal 2.0 Turbo 220pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Buick Regal 2.0 Turbo 220pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Buick Regal 2.0 Turbo 220pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Buick Regal 2.0 Turbo 220pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Buick Regal 2.0 Turbo 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Buick Regal 2.0 Turbo 220pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Buick Regal 2.0 Turbo 220pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Regal 2.0 Turbo 220pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 220pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Mazda
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick auto, zonder dat hierbij veranderingen Buick baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.