Buick Excelle GT 1.6i 121pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Buick Excelle GT 1.6i 121pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 121pk 131pk +8.3%
Koppel 150nm 165nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Buick Excelle GT 1.6i 121pk?

De standaard software in de Buick Excelle GT 1.6i 121pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Buick Excelle GT 1.6i 121pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Buick Excelle GT heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Buick Excelle GT gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Buick Excelle GT 1.6i 121pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Buick Excelle GT 1.6i 121pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Buick Excelle GT 1.6i 121pk​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappenBuick Excelle GT 1.6i 121pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Excelle GT 1.6i 121pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Buick Excelle GT 1.6i 121pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Excelle GT 1.6i 121pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Excelle GT 1.6i 121pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Excelle GT 1.6i 121pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Buick Excelle GT 1.6i 121pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Buick Excelle GT 1.6i 121pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick Excelle GT 1.6i 121pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Buick Excelle GT 1.6i 121pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Buick Excelle GT 1.6i 121pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Buick Excelle GT 1.6i 121pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Buick Excelle GT 1.6i 121pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Excelle GT 1.6i 121pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Buick Excelle GT 1.6i 121pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Buick Excelle GT 1.6i 121pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Buick Excelle GT 1.6i 121pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Buick Excelle GT 1.6i 121pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Excelle GT 1.6i 121pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Buick Excelle GT 1.6i 121pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Buick Excelle GT 1.6i 121pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Buick auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.