Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick excelle gt 1.6 turbo 181pk

Stage 1 Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 181pk 210pk +16%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk?

De ecu van uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Buick Excelle GT vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Buick Excelle GT kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk. Je Buick Excelle GT zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Buick auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.