Buick Enclave 3.6 V6 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick enclave 3.6 v6 310pk

Stage 1 Buick Enclave 3.6 V6 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 332pk +7.1%
Koppel 361nm 394nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Buick Enclave een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Buick kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Buick Enclave tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Enclave veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk
 • Harder geluid
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Buick Enclave 3.6 V6 310pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Buick Enclave 3.6 V6 310pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Buick Enclave 3.6 V6 310pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Buick Enclave 3.6 V6 310pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Buick Enclave 3.6 V6 310pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Buick Enclave 3.6 V6 310pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Enclave 3.6 V6 310pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Buick Enclave 3.6 V6 310pk.

Daardoor is dit een voordelige Buick Enclave 3.6 V6 310pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Buick Enclave 3.6 V6 310pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Enclave 3.6 V6 310pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Buick Enclave 3.6 V6 310pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Buick Enclave 3.6 V6 310pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Buick Enclave 3.6 V6 310pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Enclave 3.6 V6 310pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Buick Enclave 3.6 V6 310pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Buick Enclave 3.6 V6 310pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick , zonder dat hierbij aanpassingen Buick baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Buick auto dus even kwijt.