BMW Z4 2.2i 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw z4 2.2i 170pk

Stage 1 BMW Z4 2.2i 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 210nm 235nm +11.9%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2171 CC
Type ecu Siemens/Continental MS45
Compressieverhouding 10,8 : 1
Boring X slag 80,0 X 72,0 mm
Motornummer 226S1

BMW tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw BMW Z4 2.2i 170pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de BMW Z4 chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je BMW Z4 2.2i 170pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw BMW
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen BMW Z4 2.2i 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW Z4 2.2i 170pk specialist. Daarna sturen we de software van uw BMW Z4 2.2i 170pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW Z4 2.2i 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning BMW Z4 2.2i 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Goede BMW Z4tuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW Z4 2.2i 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: BMW Z4 2.2i 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW Z4 2.2i 170pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de BMW Z4 2.2i 170pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het BMW Z4 2.2i 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 BMW Z4 2.2i 170pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW Z4 2.2i 170pk. Hierbij pas je de BMW Z4 2.2i 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW Z4 2.2i 170pk haalt.

Voor wie alles uit hun BMW Z4 2.2i 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over BMW Z4 2.2i 170pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW Z4 2.2i 170pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW Z4 2.2i 170pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Opel tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.